dilluns, 6 d’octubre del 2008

INSCRIPCIONS CURSA TOTS SANTS 08

PREU:
El preu per persona és de 5€, independentment del circuit escollit. Els menors de 14 anys tenen la inscripció gratuïta. El pagament es farà el mateix dia de la cursa a l'hora de recollir la tarja de control.
El preu inclou un bon esmorzar calent per després de la cursa.

CIRCUITS:
Podeu optar entre dos circuits de diferent nivell:
-circuit compe pels que ja tenen certa experiència.
-circuit open pels que volen iniciar-se en la orientació o simplement gaudir-ne sense urgències.
Els participants en el circuit compe han d'esta en disposició de l'assegurança FCOC o FEEC (mod. C o superior) o bé contractar el servei d'assegurança temporal que posem a la vostra disposició, el preu d'aquesta assegurança és de 3€.
Els menors de 14 anys cal que participin acompanyats i la seva participació queda restringida al circuit open. Els menors d'edat necessiten l'autorització d'un responsable, pare o tutor, major d'edat (formulari d'autorització).
Telèfon de seguretat: 654 23 49 39.
En cas d'abandonament cal que sigui notificat a l'organització.
L'organització declina tota responsabilitat pel que fa a accidents o altres perjudicis que la participació a la cursa pot comportar als inscrits, abans, durant, o després d'efectuar-se.

INSCRIPCIONS:
Les inscripcions cal fer-les per correu a saltamuntanyes@clubexcursionistaripoll.com i no més tard del dimecres dia 29 d'octubre. Les inscripcions fora de termini tenen un recàrreg de 3€.
Podeu inscriure-us individualment, per parelles, per grups de tres...només cal fer-ho constar a l´hora de fer la inscripció. A més cal apuntar nom i cognom, circuit escollit i si s'està federat. En cas de ser menor cal esmentar-ho i de manera específica si s'és menor de 14 anys.