dijous, 30 d’octubre del 2008

DARRERES RECOMANACIONS

Mapa:
Mapa de corbes de nivell escala 1:7.500 realitzat amb el programa OCAD (si, l'Ocad). Descripció de les fites normativa IOF. Pels que no entenguin aquests símbols penjarem en el plafó informatiu la deguda explicació i qui vulgui tindrà l'opció d'apuntar-s'ho.
Malauradament no disposarem de fulls amb la descrició de les balises a part del que ja surt en el mapa.
Tots dos circuits són de tipus lineal, el circuit compe consta de 23 fites i el circuit open d'11 amb la opció de fer-ne 18.
OPEN/OPEN +, com funciona:
Tots els participants de la categoria Open disposaran d'un mapa amb un recorregut total de 18 fites que s'han de fer de forma correlativa: primer la 1, després la 2...(circuit lineal) amb la possibilitat de retallar-lo. Una línea que va de la fita 1 a la fita 4 proposa saltar-se la 2 i la 3 tècnicament més difícils, una altra línea que va de la 10 a la 15 proposa saltar-se la 11,12,13 i 14 i així reduir el recorregut i el desnivell positiu total. Finalment, podeu obviar la última (la 18) i així fer-ne el mínim que són 11.
Us recomanem sobretot que porteu un calçat adequat doncs el terreny és abrupte i a més caldrà travessar un petit rierol per les pedres.
IMPORTANT: en cas d'abandonar cal comunicar-ho a l'organització. El teléfon és el 654 23 49 39